első magyar Együttműködő Kommunikáció App okostelefonra

VAN KÖZÖS ÚT?

KONZULTÁCIÓS lehetőség

Elakadás a technikával

"Segítség!

Elakadtam az app használatával, nem értek egy funkciót, nem értem a működését!"

young sad woman.jpg

Ha a használati útmutató ellenére valamiben elakadnál, vagy nem működik egy funkció, technikai problémával találkozol, kérünk, jelezd felénk, hogy mielőbb megtalálhassuk a problémára a megoldást és használni tudd magad és mások örömére az App-ot.

 

E-mailben vagy egy max. 20-25 perces INGYENES, telefonos konzultációval megoldást találunk.

tel:  06 70 637 0520

Elakadás a 4 lépéses folyamattal

"Segítség! 

Nem tudom végig vinni a folyamatot, nem tudom követni a lépéseket, nem sikerül magamra hangolódnom."

Amennyiben az EMK folyamatában még nem vagy gyakorlott, előfordulhat, hogy nehéz megtalálni az érzéseket, szükségleteket a lista ellenére, vagy elakadsz ott, hogy mit tehetnél, kérhetnél. Ez gyakori, nem csak Te vagy így ezzel. 

 

Szeretnénk támogatni a kezdeti gyakorlást, gyakorlatba ültetést azzal, hogy meghallgatunk és segítünk kibogozni az esetleges kérdéseket, egyes lépéseknél mire figyelj, hogyan válassz a kifejezések közül, hogyan tudsz megcselekedhető kérést megfogalmazni...

apuka 2.jpg

Lehetőség van rövidebb max. 20-25 perces telefonos vagy online INGYENES konzultációra.

tel:  06 70 637 0520

sad woman close up.jpg

Amennyiben szeretnél hosszabb figyelmet kérni egy-egy helyzetnek, amiben nem látsz tisztán, nagyon elakadva érzed magad, akkor erre is van lehetőség. Gyakorlott EMK tréneri tapasztalattal, segítséggel fordulunk feléd és segítünk abban, hogy újra megtaláld és aktivizáld az erőidet.

Személyes konzultációt, figyelmet egyeztetett helyszínen és időkeretben, díjazás mellett tudunk biztosítani.

Elakadás Közösségben

"Csapatban szeretnénk használni, de segítséget szeretnénk, mert még sok a konfliktus és a feszültség."

Az App segítség lehet közösségek, családok életében is, ezért bíztatunk, hogy használjátok megbeszélések, egyeztető beszélgetések alkalmával.

Előfordulhat, hogy már hosszabb ideje együtt működő közösségekben a felhalmazódott feszültségek miatt nehézségekbe ütköztök. Ilyen esetekben is szívesen vagyunk veletek, hogy egy olyan kiindulási alapot állítsatok helyre, amiben újra megértéssel, feloldódva és új bizalommal tudtok egymás felé fordulni. 

munkahely.jpg

Ezekben az esetekben egyéni időkeret és díjazás egyeztetése szükséges. Kérjük röviden vázoljátok a kiinduló helyzetet, problémát.

KONZULTÁCIÓ kérés

 

Írj az info@emkapp.hu e-mail címre vagy jelezd a honlapon keresztül itt  pár mondatban összefoglalva milyen segítségre van szükséged.

 

 

Azon vagyunk, hogy mind az App-al, mind a figyelmünkkel és a legjobb tudásunkkal segítsünk boldogabb kapcsolatokat működtetni.